Gluteenittomat juustomuffinit

Gluteenittomat juustomuffinit sopivat välipalaksi tai tarjottavaksi rentoihin juhliin. Helppoa ja hyvää!

Ainekset

6 kpl

  • 3 kananmunaa
  • 1 ¼ dl kookosjauhoa
  • 3/4 dl mantelijauhoa
  • ½ dl psylliumsiemenkuorta
  • 1 ¼ tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl crème fraichea
  • 1 dl västerbottensost-juustoa raastettuna
  • 25 g sulatettua voita + 2 rkl voita vuokien voiteluun
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna

Valmistus

  1. Vatkaa munat vaahdoksi. Sekoita kuivat ainesosat keskenään. Lisää juustoraaste, crème fraiche, aurinkokuivatut tomaatit ja voisula. Kaada mukaan vatkatut kananmunat ja sekoita taikina tasaiseksi ja sileäksi.
  2. Voitele kuuden muffinin teflonvuoka. Jaa taikina kuppeihin ja tasoita muffinien pinta veteen kastetulla lusikalla. Paista 175-asteisessa uunissa noin 16–18 minuuttia.

Resepti: Risenta

2 thoughts on “Gluteenittomat juustomuffinit

  • 17.1.2019 klo 18:36
    Permalink

    onko oikein tuo psylliumin määrä 1/2 dl?

    • 20.7.2019 klo 11:52
      Permalink

      Luulisin Jotta olisi 1/2 tl Jos itse leipoisin niin laittaisin 1 tl psylliumia.

Kommentit on suljettu.