Gluteenittomat tortillat kanatäytteellä

Mausteiset tortillat sopivat täydellisesti arkeen tai juhlaan. Tämä gluteeniton tortilla-ateria syntyy helposti ja maistuu herkulliselta!

Ainekset

  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kuminaa
  • ½ tl chilijauhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 500 g kanan rinta- tai reisifilettä ohueksi siivutettuna
  • 1 punasipuli ohuina siivuina
  • 1 punainen paprika ohuina siivuina
  • 1 lime puolitettuna
  • 1 rasiallinen pilkottuja kirsikkatomaatteja
  • 1 kourallinen pilkottua korianteria
  • 1 paketti gluteenittomia tortillalettuja

Valmistus

Kanatäyte

  1. Sekoita paprikajauhe, kumina, chilijauhe ja oliiviöljy kulhossa.
  2. Peitä kana mausteseoksella.
  3. Kypsennä kanaa paistinpannulla korkeassa lämpötilassa noin 5 minuuttia. Lisää sipuli ja paprikajauhe, ja paista vielä 2 minuuttia. Purista puolikkaan limen mehut ruokaan.

Tortillat
Lämmitä tortillat pannulla tai mikrossa.

  1. PANNULLA – Ruskista tortillaletut paistinpannulla keskilämpötilassa 10 sekuntia per puoli. Pidä tortillat lämpimänä puhtaan keittiöpyyhkeen sisällä.
  2. MIKROSSA – Avaa pakkaus ja poista pahviset ohjeet. Lämmitä tortilloja 30 sekuntia.

Salsa

  1. Sekoita kirsikkatomaatit, korianteri ja limemehu raikkaaksi salsaksi.

Täytä tortillat kana-paprikaseoksella ja salsalla. Lisää halutessasi guacamolea. Tarjoile lämpimänä!

Resepti ja kuva: Old El Paso