Grillatut avokadot

Grillatut avokadot valmistuvat pehmeiksi ja meheviksi käden käänteessä. Kokeile helppoa reseptiä ja herkuttele!

Ainekset

  • 1 kypsä avokado
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 1 sitruunan mehu
  • Tuoretta inkivääriä
  • Tuoretta chiliä
  • Oliiviöljyä

Valmistus

  1. Puolita avokado, irrota kivi ja leikkaa kuoreen maustumista edistävät ristikkoviillot siten, että liha jää kiinni kuoreen.
  2. Mausta avokadonpuolikkaat suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä. Lisää päälle silputtu chili ja inkivääri.
  3. Anna avokadojen kypsyä grillissä noin 5–7 minuuttia. Halutessasi voit maustaa avokadot kääntämisen jälkeen esimerkiksi valkosipulilla ja parmesan-juustoraasteella.

Reseptin lähde: Lidl Suomi, Grillimestari-kilpailun vuoden 2016 hopeamitalisti Nikke Häggström