Kikhernepasta vuohenjuustolla, lehtikaalilla ja paahdetuilla pähkinöillä

Herkullinen kikhernepasta sopii paitsi gluteenittomaan ruokavalioon myös soija-allergikoille. Vuohenjuusto, lehtikaali ja paahdetut pähkinät kruunaavat annoksen.

Ainekset

  • 300 g Risenta kikherne-fusilleja
  • 200 g lehtikaalia
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 1 pussi saksanpähkinöitä
  • 2 dl kermaa
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

  1. Keitä kikhernepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
  3. Suikaloi lehtikaali ja kuullota sitä oliiviöljyssä.
  4. Lisää kerma ja keitä kokoon muutama minuutti.
  5. Murusta vuohenjuusto joukkoon ja sekoita. Ripottele pastan päälle saksanpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä ja tarjoile.

Reseptin lähde: Risenta
Kuva: Risenta