Salaattiveneet katkaravuilla

Etsitkö hyvää alkupalaa juhliin tai illanviettoon? Nämä salaattiveneet ehdit hyvin valmistaa, vaikka kokkaukseen ei olisi käytettävissä kuin pieni hetki.

Ainekset

  • Cosmopolitan-salaatin lehtiä
  • 100-200 g pakastettuja tai tuoreita katkarapuja
  • 1-2 avokadoa
  • Kirsikkatomaatteja
  • 1 sitruunan mehu
  • Tuoretta tilliä tai sitruunamelissaa
  • Oliiviöljyä
  • Tuoretta chiliä
  • Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sulata pakastetut katkaravut. Pilko avocado kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.
  2. Kokoa Cosmopolitan-salaatin lehdelle avokadoa, katkarapuja ja kirsikkatomaatteja. Pirskota suupalan päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Koristele tuoreilla yrteillä ja rouhaise päälle mustapippuria ja suolaa.
  3. Nauti rentona alkuruokana tai raikkaana makupalana ruokalajien välillä.

Resepti: Cosmopolitan-salaatti / Mari Moilanen