Täyteläinen kurpitsakeitto kookoksella ja chilillä

Tällä reseptillä loihdit pehmeän ja täyteläisen kurpitsakeiton, jossa on myös ripaus potkua. Makoisaa, gluteenitonta arkiruokaa!

Ainekset

Kaksi annosta

  • Puolikas myskikurpitsa (noin 400 g)
  • Kaksi pientä perunaa
  • 1 – 2 valkosipulinkynttä
  • puolikas, keskivahva chili
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl kookosmaitoa

Valmistus

  1. Kuori kurpitsa ja halutessasi myös perunat. Lohkoa ne kuutioiksi ja lisää kiehuvaan veteen. Mausta keitinvesi suolalla.
  2. Poista chilistä siemenet ja kuori valkosipulinkynnet. Pilko chili ja valkosipuli pieniksi paloiksi. Lisää ne kurpitsoiden ja perunoiden joukkoon.
  3. Keitä aineksia, kunnes kurpitsat ja perunat ovat pehmenneet. Siivilöi ylimääräinen neste pois, lisää mustapippuria ja kookosmaito ainesten joukkoon. Soseuta sosekeitoksi sauvasekoittimella. Koristele haluamallasi tavalla.