Arvonnan säännöt

Sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

1. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä osallistuminen edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Kuka tahansa voi osallistua arvontaan.
2. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Gluteenittomatreseptit.fi ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
3. Arvontaan osallistujilta kerätään yhteystiedot. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot. Yhteystietoja käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
4. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla ja hänen nimensä julkaistaan www.gluteenittomatreseptit.fi-sivustolla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta sähköpostitse 14 päivän sisällä, arvotaan palkinnolle uusi voittaja.
5. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
6. Gluteenittomatreseptit.fi varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Muutoksista ilmoitetaan Gluteenittomat reseptit -verkkosivun kautta.
7. Gluteenittomat reseptit -sivuston työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!