Arvonnan säännöt

Gluteenittomat reseptit -sivuston yleiset arvontasäännöt

Sääntöjen lukeminen ja niiden hyväksyminen ovat edellytys Gluteenittomat reseptit -sivuston arvontoihin osallistumiselle.

Sivuston yleiset arvontasäännöt ovat voimassa kaikissa arvonnoissa Gluteenittomat reseptit -verkkopalveluissa sekä muilla alustoilla.

Järjestäjän tiedot

Koralli Communications Oy (jäljempänä Gluteenittomat resepti) Y-tunnus: 2835324-6, Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki.

Palkinnot

Arvonnan palkinnot tarjoaa yhteistyökumppani ja/tai Gluteenittomat reseptit, jonka verkkopalvelussa tai muilla alustoilla arvonta sijaitsee. Palkinnot arvotaan kampanjan aikana, ja voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan myös julkaista kilpailusivulla ja/tai Gluteenittomat resepti -sivuston muissa kanavissa.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei jälleenlähetetä. Yhteistyökumppani vastaa palkintojen toimituksesta ja mahdollisesta arpajaisverosta tai lahjaverosta ellei toisin sovita.

Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

Force majeure -tilanteissa Gluteenittomat reseptit ei ole vastuussa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, eikä Gluteenittomat reseptit -sivusto ole missään tilanteessa korvausvelvollinen voittajalle.

Gluteenittomat reseptit pitää oikeuden muuttaa arvontojen sääntöjä kaikkina ajankohtina. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailun osallistujien esimerkiksi Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia, lainvastaisia tai Facebookin käyttöehtojen vastaisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Osallistumisaika

Arvonnat ovat voimassa kulloinkin mainitun kampanjan ajan.

Käyttöoikeus

Jos käyttäjä osallistuu arvontaan tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Gluteenittomat reseptit -sivustolle sekä yhteistyökumppanille, ja antaa luvan julkaista materiaalin verkkopalvelussa tai muilla alustoilla sekä yhteistyökumppanin alustoilla.

Osallistuessasi Gluteenittomat reseptit -verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan arvontaan keräämme osallistujien tietoja Gluteenittomat reseptit -sivuston tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin eikä Instagramiin.

Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!