Gluteenittomat suklaamuffinssit

Gluteenittomat suklaamuffinssit maistuvat kaikille. Kokeile helppoa reseptiä!

Ainekset

  • 0,5 dl hyvää öljyä
  • 1 pieni levy (60g) raakasuklaata
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl kookossokeria
  • 2,5 dl mantelijauhetta
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljaa
  • ripaus suolaa

Valmistus

  1. Lämmitä öljyä hieman ja paloittele raakasuklaa joukkoon sulamaan. Vatkaa tällä välin kookossokeri ja huoneenlämpöiset munat paksuksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet erissä vaahdon joukkoon lastalla käännellen. Lisää viimeisenä jäähtynyt öljy-suklaa seos ja sekoita taikina tasaiseksi. Voit halutessasi maustaa taikinan jouluisilla mausteilla tai pähkinärouheella.
  2. Annostele taikina vuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Minimuffinien paistoaika on lyhyempi. Kuorruta valmiit leivonnaiset halutessasi sulatetulla raakasuklaalla.

Resepti: CocoVi Import Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.