Gluteenittomat sienitäytteiset tortut
Kokeile vaihtelun vuoksi tehdä gluteenittomasta torttutaikinasta suolaisia herkkuja! Nämä ihanat sienitäytteiset tortut syntyvät helposti joko valmiista tai itsetehdystä gluteenittomasta torttutaikinasta.
Ainekset
- 1 pkt valmista gluteenitonta lehtitaikinaa tai itse tehtyä torttutaikinaa, katso ohjeet täältä!
Täyte:
- tilkka öljyä
- suppilovahveroita
- suolaa, mustapippuria
- hummusta
Valmistus
- Levitä torttutaikinalevyt pellille leivinpaperin päälle sulamaan, jos käytät pakastetaikinaa. Pilko sillä välin sienet pieniksi.
- Kuumenna öljy väreileväksi ja lisää sienet. Anna paistua rauhassa.
- Mausta ja lisää haluamasi hummus. Leikkaa ja taittele tortut haluamaasi muotoon ja nosta lusikallinen sieni-hummustäytettä kullekin tortulle. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.
Resepti ja kuva: ILO