Gluteenittomat sienitäytteiset tortut

Kokeile vaihtelun vuoksi tehdä gluteenittomasta torttutaikinasta suolaisia herkkuja! Nämä ihanat sienitäytteiset tortut syntyvät helposti joko valmiista tai itsetehdystä gluteenittomasta torttutaikinasta.

Ainekset

Täyte:

  • tilkka öljyä
  • suppilovahveroita
  • suolaa, mustapippuria
  • hummusta

Valmistus

  1. Levitä torttutaikinalevyt pellille leivinpaperin päälle sulamaan, jos käytät pakastetaikinaa. Pilko sillä välin sienet pieniksi.
  2. Kuumenna öljy väreileväksi ja lisää sienet. Anna paistua rauhassa.
  3. Mausta ja lisää haluamasi hummus. Leikkaa ja taittele tortut haluamaasi muotoon ja nosta lusikallinen sieni-hummustäytettä kullekin tortulle. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.

Resepti ja kuva: ILO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.