Tietoa sivustosta ja mediakortti

Gluteenittomat reseptit -sivusto kokoaa kaikki parhaat gluteenittomat ruoka- ja leivontaohjeet yhdelle sivulle. Julkaisemme uusia reseptejä joka viikko ja otamme vastaan myös lukijoiden reseptejä.

Löydät sivustoltamme myös paljon taustatietoa gluteenittomasta ruokavaliosta, keliakiasta sekä gluteeniherkkyydestä. Tavoitteemme on näyttää, kuinka helppoa ja vaivatonta gluteeniton ruoanlaitto voi olla! Esittelemme myös uutuustuotteita sekä gluteenitonta ruokaa käsitteleviä keittokirjoja.

Julkaisemme vain gluteenittomia reseptejä. Monet resepteistämme ovat gluteenittomuuden lisäksi myös laktoosittomia tai täysin maidottomia. Osa resepteistä täyttää myös vegaanikriteerit ja joukossa on myös kananmunattomia vaihtoehtoja muna-allergikoille. Näin pyrimme palvelemaan myös muita erikoisruokavalioita noudattavien toiveita ja tarpeita sekä auttamaan niitä kotikokkeja, joiden ruoanlaittoa rajoittavat useat eri allergiat tai yliherkkyydet.

Pyrimme tarkistamaan kaikki julkaistavat reseptit huolellisesti, mutta vastuu terveyteen vaikuttavista valinnoista on tietenkin jokaisen henkilökohtainen. Siitä syystä emme voi taata reseptien sopivuutta yksittäisen henkilön ruokavalioon, emmekä ole vastuussa reseptien mahdollisista virheistä tai niiden välillisistä tai välittömistä seurauksista. Jos löydät puutteita jostakin reseptistämme, voit ilmoittaa siitä osoitteella info (a) gluteenittomatreseptit.fi.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita, jotta sivustosta tulisi entistäkin parempi ja hyödyllisempi kaikille käyttäjille.

Sivuston tuottaa Koralli Communications Oy, y-tunnus 2835324-6.

Mainostajille: Mediakortti
Tietosuojaseloste