Uutuus: Santa Marian gluteenittomat tortillat

Santa Marian gluteenittomat tortillat valmistetaan muuntamattomasta tärkkelyksestä ja täysjyväriisijauhosta.

Meksikolaista gluteenittomasti

Täysin gluteenitonta ruokavaliota noudattavien ja gluteenia välttelevien kuluttajien joukko kasvaa koko ajan. Kauppojen valikoimissa on aiempaa enemmän viljattomia tuotteita, ja myös herkullisten tortillojen nauttiminen onnistuu ilman gluteenia. Santa Marian gluteenittomat tortillat ovat myös vegaanisia. Gluteeniton täysjyvätortilla valmistetaan tapiokasta, maissitärkkelyksestä, täysjyväriisijauhosta ja rypsiöljystä. Se ei sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Tortillan sisältämä glukoosisiirappi on valmistettu maissista.

– Gluteeni on se ainesosa, joka antaa leivälle pehmeyden. Jotta gluteeniton tortilla pehmenisi, se täytyy ensiksi lämmittää erittäin lämpimäksi. Tortillan voi lämmittää joko mikrossa tai uunissa, halutessaan myös pannulla. Kuumentamisen jälkeen tortilla kannattaa peittää vielä hetkeksi esimerkiksi keittiöpyyhkeellä, jotta lämpö tasaantuu, kertoo Santa Marian Category Manager Anna Hätälä.

Gluteeniton tortilla leivotaan leipomossa, jossa ei käsitellä gluteenipitoisia tuotteita tai raaka-aineita. Tuote on pakattu suojakaasuun eikä sitä pakasteta missään vaiheessa.

Tuotetiedot

  • Santa Maria Gluteeniton tortilla, medium
  • Pakkauskoko 4 kpl
  • Ovh-hinta noin 4,95 €

Lähde: Santa Maria