Apetit laajentaa gluteenittomien kasvistuotteiden tarjontaa

Pakkasesta löytyvien gluteenittomien kasvistuotteiden määärä kasvaa, kun Apetit tuo kauppoihin mustapapupihvin ja Kasvisjauhis-tuoteperheeseen kuuluvat Vegenugget Original -kasvisnugetit.

Gluteenittomia kasvistuotteita moneen makuun

Apetitin kevään tuoteuutuuksia yhdistävät herkullinen maku ja kiinnostavat raaka-aineet. Samalla ne laajentavat modernien kasvistuotteiden tarjontaa.

Modernien kasvispihvien valikoima laajenee Mustapapupihvillä, joka lanseerataan Kvinoa- ja Mexican-kasvispihvien rinnalle.

”Mustapapupihvi on moderni, vegaaninen uutuus pakastealtaisiin. Pihvi on kehitetty makumaailmaltaan fleksaajille sopivaksi, ja kesää ajatellen se on erinomainen vaihtoehto grilliin. Erityisen hyvin pihvi toimii kasvishampurilaisissa”, sanoo Apetitin tuoteryhmäpäällikkö Hanna Pere.

Mustapapupihviin on saatu iso joukko kiinnostavia raaka-aineita. Se sisältää runsaasti mustapapua, kvinoaa ja kesäkurpitsaa. Makua pihville antavat korianteri, savupaprika ja cayennepippuri. Tuote on gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja munaton.

Suosittu Kasvisjauhis-tuoteperhe laajenee

Toinen mielenkiintoinen kevään pakasteuutuus on Kasvisjauhis Vegenugget Original.

”Kasvisjauhis Vegenugget Original on toivottu uutuus Apetitin suosittuun Kasvisjauhissarjaan. Uutuusnugget on täysin vegaaninen ja runsasproteiininen ja -kuituinen sekä sopii mainiosti myös lasten makuun”, Pere jatkaa.

Kasvisjauhis-tuoteperheeseen on aikaisemmin lanseerattu Vegenugget Mexican, joka nimensä veroisesti on hieman mausteisempi ja tulisempi. Molemmissa nuggeteissa on ohut ja rapea paneeraus sekä houkutteleva kotitekoinen muoto. Nuggetit ovat maidottomia, munattomia ja soijattomia.

Apetit Kasvisjauhis -tuotteet ovat täysin kasviperäisiä, helposti valmistettavia ja herkullisia proteiinirikkaita ruokia, jotka soveltuvat myös vegaaniseen ruokavalioon. Käyttövalmiit pihvit ja pyörykät on helppo sisällyttää erilaisiin arkiruokiin.

Tuotetiedot

Apetit Mustapapupihvi, 200 g

Moderni, gluteeniton ja vegaaninen uutuus pakastealtaisiin. Sopii erinomaisesti grillattavaksi ja kasvishampurilaisiin. Mustapapupihvi sisältää mustapapua, kvinoaa ja kesäkurpitsaa höystettynä korianterilla, savupaprikalla ja cayennepippurilla.

Apetit Kasvisjauhis Vegenugget Original, 240 g

Gluteeniton, vegaaninen sekä runsasproteiininen ja -kuituinen kasvisnugget liittyy osaksi suosittua Kasvisjauhis-sarjaa. Sopii miedon makunsa ansiosta myös lapsille.

Lähde ja kuvat: Apetit