Pauligin kolme kuplivaa Cold brew -uutuutta

Maailmalla suosiota niittäneet kylmäuutetut juomat ovat löytäneet tiensä myös suomalaiseen valikoimaan. Paulig tuo kauppoihin uuden tuoteperheen: Cold brew -juomat, joihin kuuluu kolme eri kylmäuutettua makua.

Uutuusjuomia moneen makuun

Kevään Paulig Cold Brew Sparkling -juomissa yhdistyvät hedelmäisen kuplaveden raikkaus ja cold brew -kahvin ja -teen virkistävyys. Tuoteperhe sisältää kolme herkullista makua: raikkaan raparperin makuisen Rooibos Tea-, sitruunaisen Coffee- ja inkiväärin makuisen Green Tea -juoman. Uutuuksien makeus on peräisin aidosta hedelmästä ja ruokosokerista, eivätkä juomat sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

”Uudet Paulig Cold Brew Sparkling -juomat yhdistävät maailmalla suosioon nousseen kylmäuutetun eli cold brew -kahvin ja -teen hedelmäiseen kuplaveteen ja tarjoavat raikkaan vaihtoehdon janoon ja virkistymiseen. Näistä syntyvät myös värikkäät mocktailit ja alkumaljat kevään ja kesän juhliin”, Pauligin kylmäjuomien Brand Manager Suvi Hovikari kertoo.

Jokainen Cold Brew Sparkling -juoma sisältää oman luontaisen määränsä kofeiinia.

”Pullollinen Sparkling Coffee -juomaa sisältää kofeiinia puolikkaan kahvikupillisen verran, Green Tea -juoma puolikkaan teekupillisen verran ja Rooibos Tea -juoma ei lainkaan”, Hovikari toteaa.

Kylmäuutettujen juomien luontaisen makeuden vuoksi uusiin Cold Brew Sparkling -juomiin on lisätty vain vähän sokeria.

”Cold brew -kahvia ja -teetä uutetaan yleensä noin 14–16 tunnin ajan kylmässä vedessä, mikä antaa juomille matalahappoisen ja aromikkaan maun. Tämän vuoksi Sparkling-tuoteperheen juomissa on lisättyä Reilun kaupan ruokosokeria vain 4g/100ml”, Hovikari tiivistää.

Paulig Cold Brew Sparkling -juomat ovat saatavilla maaliskuusta 2019 alkaen 400 ml panttipulloissa Suomessa ja myöhemmin keväällä myös Baltiassa. Juomat on Reilu kauppa -vastuullisuussertifioitu ja valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot

Cold Brew Sparkling Rooibos Tea
Ainesosat: hiilihapotettu vesi, ruokosokeri (4 %), kylmäuutettu rooibos teetiiviste (3,3 %), sitruunamehu tiivisteestä (2,5 %), luontaiset aromit, tiiviste (porkkana- ja mustaherukka), säilöntäaine (natriumbentsoaatti). Lisätty sokeri: 4g/100ml. Rooibos-tee on luontaisesti kofeiiniton.

Cold Brew Sparkling Coffee
Ainesosat: hiilihapotettu vesi, kylmäuutettu kahvi 13 % (kylmäuutettu kahvitiiviste ja vesi), ruokosokeri (4 %), sitruunamehu tiivisteestä 2,5 %, luontaiset aromit, säilöntäaine (natriumbentsoaatti). Lisätty sokeri: 4g/100ml. Kofeiini: 35 mg/plo, kofeiinin määrä vastaa puolta kupillista kahvia.

Cold Brew Sparkling Green Tea
Ainesosat: hiilihapotettu vesi, ruokosokeri (4 %), kylmäuutettu vihreä teetiiviste (3,5 %), sitruunamehu tiivisteestä (2,5 %), luontaiset aromit, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Lisätty sokeri: 4g/100ml. Kofeiini: 14 mg/plo, kofeiinin määrä vastaa puolta kupillista teetä.

 

Lähde ja kuvat: Paulig