Härkäpapu taipuu moneen: suussasulava härkäpapu-suklaapirtelö

Äkilliseen makean- tai suklaanhimoon toimii erinomaisesti tämä härkäpapu-suklaapirtelö! Hurauta ainekset yhteen ja makea herkku on valmis nautittavaksi.

Ainekset

Neljä annosta

  • 1 dl härkäpapurouheseosta, esim. Verso
  • 2 banaania
  • 5 dl suklaanmakuista gluteenitonta kasvijuomaa esim. Alpron suklaanmakuinen soijajuoma

Valmistus

  1. Jauha ensin tehosekoittimessa härkäpapurouhe tasaiseksi.
  2. Lisää joukkoon banaanit ja kasvijuoma.
  3. Aja lopuksi härkäpapu-suklaapirtelö tasaiseksi juomaksi ja nauti.

Resepti ja kuva: Verso Food Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.