Hotelliaamiainen, josta ruokarajoitteinenkin voi nauttia: gluteeniton aamupala Scandicissa

Scandic panostaa erikoisruokavalioihin hotelliensa uudistuneessa aamiaistarjonnassa. Kaikkien Scandic-hotellien valikoimassa on jatkossa tarjolla runsaasti myös gluteenittomia tuotteita.

Hotelliaamiainen, joka sopii jokaiselle

Hotelliaamiaisesta nauttiminen ei ole aina helppoa, jos ruokavalio poikkeaa tavallisesta. Scandic-ketju on tarttunut jatkuvasti yleistyviin erikoisruokavalioihin ja kertoo tarjoavansa jatkossa hotelliaamiaista, joka huomioi ruokarajoitteet ja erilaiset ruokavaliovalinnat mahdollisimman laajalti. Aamiaisvalikoimissa on yli sata tuotetta ja erityisruokiakin jopa 30.

”Haluamme, että kaikki hotellivieraamme voivat nauttia herkullisen ja kattavan aamiaisen ruokailutottumuksistaan tinkimättä. Parempi aamu kaikille -aamiainen on saanut paljon kiitosta vierailtamme niissä hotelleissa, joissa se on ollut tarjolla jo kahden vuoden ajan”, kertoo Scandicin Area Chef Jari Ervasti.

Hotellivieraiden ruokailutottumukset ovat jatkuvasti muuttuneet kevyempään suuntaan. Tarjolla on nykyisin runsas vihannesvalikoima ja juureslastuja sekä hotelleittain vaihtuvia lämpimiä kasvisannoksia, kuten falafelpyöryköitä.

Allergikoille, keliaakikoille ja vegaaneille on Scandic-hotelleissa oma aamiaispiste, joka on sijoitettu erilleen muusta aamiaisvalikoimasta. Näin allergikoille tarkoitetut ruoat eivät sekoitu muiden tarjolla olevien tuotteiden kanssa. Pisteeseen on varattu myös omat ottimet, voiveitset ja oma leivänpaahdin.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville on katettu gluteenitonta mysliä ja puuroa, leipiä ja riisipiirakoita, kaura- ja soijajuomia sekä kaura- ja soijajogurttia. Vegaaneille löytyy vegaanisia leikkeleitä, levitteitä, hummusta ja vegaanijuustoa.

Lähde ja kuva: Scandic