Uutuus: 3 kaverin gluteeniton piparkakkujäätelö

Kotimainen 3 kaveria tuo kauppoihin joulusesongin ajaksi gluteenittoman ja laktoosittoman piparkakkujäätelön.

Uutuusmaku myynnissä rajoitetun ajan

Lokakuun alussa kauppoihin saapuu 3 Kaverin uutuus, laktoositon Piparkakkujäätelö. Jouluinen maku on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Piparkakkujäätelö sisältää piparkakunmakuista jäätelöä, sekä 3 Kaverin itse kehittelemää piparkakkutaikinakastiketta. Kastikkeesta tehtiin gluteeniton, jotta jäätelö sopii mahdollisimman monelle. Uusi maku täyttää piparinmentävän aukon joulufanien sydämessä, varsinkin, kun suomalaista piparkakkujäätelöä kaupoista ei vielä löydy.

– Uskomme, että Piparkakulla on eniten kysyntää joulun alla, joten siksi makua saa vain rajoitetun ajan talvella, kertoo jäätelömakujen kehityksestä vastaava Sauli Saarnisto.

Kysynnästä saatiin ensimakua viime vuonna, kun kokeiluerä aiheutti jäätelöfanien villiintymisen sosiaalisessa mediassa.

– Teimme viime jouluna pienen satsin Piparkakkujäätelöä, joka osoittautui huiman suosituksi. Yli 3 000 ihmistä ilmoittautui vapaaehtoisiksi koemaistajiksi, kertoo Heikki Huotari, yksi perustajista.

Vuosien varrella Kavereiden taskuun on kertynyt monia jäätelöreseptejä, joista erikoisimmat ovat selkeästi sesonkimakuja, kuten vaikkapa mämmijäätelö.

– Piparkakkujäätelö on ensimmäinen Limited Edition -jäätelömme. Rajoitetun erän tekeminen mahdollistaa vaikkapa sellaisten raaka-aineiden käyttämisen, jota ei ole tarjolla ympäri vuoden, kertoo Saarnisto.

Piparkakkujäätelöä on myynnissä lokakuusta alkaen rajoitetun ajan kaupoissa Suomessa ja Ruotsissa.

Lähde ja kuva: 3 kaveria

One thought on “Uutuus: 3 kaverin gluteeniton piparkakkujäätelö

  • 11.10.2019 klo 23:15
    Permalink

    Onkos tässäkin jäätelössä sitruunaa käytetty? Mun toive olis, että sitä ei lisi jäätelöissä, koska mulla on sitrusallergia ja kaikki sitrushedelmätkin on kiellettyjen ruokien listalla ollu jo ainakin 20 vuotta. Miksi sitä sitruunaa pitää tunkee joka paikkaan nykyään? Ois kiva kun allergikotkin otettais huomioon.

Kommentit on suljettu.