Vanha herkku uudella tavalla: herkulliset gluteenittomat tattarivohvelit

Kokeile vohveleita vaihtelun vuoksi uudella reseptillä – gluteeniton vohvelitaikina syntyy erinomaisesti tattarijauhoilla. Resepti sopii myös maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Ainekset

10 kappaletta

  • 3 kananmunaa
  • 2 dl tattarijauhoja
  • 4 dl valitsemaasi gluteenitonta kasvimaitoa
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 2 rkl kookossiirappia
  • ½ tl kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kurkumajauhetta
  • Neitsytkookosöljyä paistamiseen

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainekset kookosöljyä lukuun ottamatta keskenään.
  2. Kuumenna vohvelirauta ja sivele sen pintaan hieman kookosöljyä. Yhteen vohveliin menee 1 dl taikinaa. Paista vohvelit ja aseta tarjolle.

Resepti ja kuva: Urtekram