Vanha herkku uudella tavalla: herkulliset gluteenittomat tattarivohvelit
Kokeile vohveleita vaihtelun vuoksi uudella reseptillä – gluteeniton vohvelitaikina syntyy erinomaisesti tattarijauhoilla. Resepti sopii myös maidotonta ruokavaliota noudattaville.
Ainekset
10 kappaletta
- 3 kananmunaa
- 2 dl tattarijauhoja
- 4 dl valitsemaasi gluteenitonta kasvimaitoa
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- 2 rkl kookossiirappia
- ½ tl kardemummaa
- 1 tl suolaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kurkumajauhetta
- Neitsytkookosöljyä paistamiseen
Valmistus
- Sekoita kaikki ainekset kookosöljyä lukuun ottamatta keskenään.
- Kuumenna vohvelirauta ja sivele sen pintaan hieman kookosöljyä. Yhteen vohveliin menee 1 dl taikinaa. Paista vohvelit ja aseta tarjolle.
Resepti ja kuva: Urtekram