Viking Line ja Tallink Silja tarjoilevat nyt gluteenittomia cocktailpiirakoita

Viking Linen ja Tallink Siljan laivojen noutopöydissä on nyt tarjolla gluteenittomia cocktailpiirakoita.

Gluteenittomat ja laktoosittomat cocktailpiirakat sopivat monelle

Kaksi suurinta Itämerellä seilaavaa varustamoa vaihtoi aamiaisbuffetiensa klassikkotuotteen, cocktailpiirakan, täysin gluteenittomaan versioon. Buffetissa tarjoiltava riisipiirakka on Tallink Siljalla ja Viking Linella nyt Moilas Gluten-Free Cocktailpiirakka, joka sopii niin gluteenittomaan kuin laktoosittomaankin ruokavalioon.

Erilaisten erityisruokavalioiden määrä on kasvanut viime vuosina, ja kuluttajat osaavat vaatia omaan ruokavalioonsa sopivia tuotteita ravintolassakin. Tämä tuo haasteita erityisesti buffet-tyyppisiin tarjoiluihin, joissa on palveltava samalla tarjonnalla suurta joukkoa asiakkaita.

Maku on aina ratkaiseva

Aivan kaikkea ei ole mahdollista tarjoilla erikseen, joten on löydettävä mahdollisimman moneen ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja. Laivayhtiöt Tallink Silja ja Viking Line löysivät leipomotuotepuolella ratkaisun Moilas-riisipiirakoista, jotka kuuluvat gluteenittomaan Gluten-Free-tuotesarjaan.

– Valikoimaa uudistaessamme pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen tuotteen, joka sopisi monelle. Moilas pystyi tarjoamaan tähän hyvän vaihtoehdon aiemmin listallamme olleen, perinteisen cocktailpiirakan tilalle, kertoo hankinnoista vastaava Marja Vihersaari Viking Linelta.

Kumpikin varustamo kertoo, että matkustajilta ei ole toistaiseksi tullut palautetta uudesta tuotteesta.

– Negatiivisen palautteen puuttuminenhan on usein merkki siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Epäilen, että tässä tapauksessa valtaosa ei ole edes huomannut tuotteen vaihtumista, mikä on tietysti merkki siitä, että olemme onnistuneet valinnassa, sanoo markkinointikoordinaattori Marek Pärn Tallink Siljalta.

Lähde ja kuva: Moilas Oy