Gluteeniton tacokakku
Haluatko tehdä jotain helppoa ja hyvää? Tämä herkullinen tacokakku on loistava vaihtoehto meksikolaishenkiseen päivällispöytään ja se on helppo toteuttaa halutessasi myös vegaanisena versiona.
Ainekset
- 1 Nyhtökaura Mexico -paketti
- 1 pussi Mexico-maustetahnaa (sisältyy nyhtökaurapakettiin)
- 8 kpl gluteenitonta tortillalettua
- 1 dl tomaattimurskaa/salsaa
- 2 tl kuivaa oreganoa
- 200 g (vegaanista) juustoa
- 2 tuoretta jalopenoa
- suolaa
- jalapenoja oman maun mukaan
- (vegaanista) crème fraichea
Valmistus
- Sekoita maustetahna ja nyhtökaura ja paista pannulla.
- Lisää joukkoon tomaattimurska, oreganoa ja ripaus suolaa.
- Ripottele neljälle tortillalle juustoraastetta ja levitä ohut kerros nyhtökauraa tasaisesti.
- Ripottele päälle juustoraastetta, jotta toinen tortillalätty tarttuu paistaessa kiinni.
Aseta loput tortillat kansiksi. - Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista tortillat molemmin puolin, kunnes juusto hieman sulaa ja pohja on saanut väriä. Paina tortilloja lastalla samalla kuin paistat.
- Nosta leikkuulaudalle ja leikkaa 4–6 palaan. Koristele haluamallasi kastikkeella ja yrteillä.
Reseptistä saa tehtyä myös helposti vegaanisen version vaihtamalla juuston ja creme fraichen vegaanisiin versioihin!
Resepti ja kuva: Paulig Group