Gratinoitu silli

Sillistä saa loihdittua vaikka minkälaisia herkkuja! Gratinoitu silli on maukas ja gluteeniton ruoka, jolla saat helposti vaihtelua omiin kokkailuihin – kokeile jo tänään!

Ainekset

  • 4 kevytsuolattua sillifilettä
  • 1 prk smetanaa
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl dijon sinappia
  • tilliä
  • ruohosipulia

Valmistus

  1. Huuhtele sillifileet hyvin ja kuivaa ne talouspaperilla.
  2. Sekoita kasarissa smetana, kerma ja sinappi.
  3. Anna seoksen kiehahtaa. Aseta sillifileet uunivuokaan ja lisää kastike.
  4. Gratinoi 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes silli on saanut kauniin kullankeltaisen värin.
  5. Ota paistos uunista ja tarjoile gluteenittoman tumman leivän ja perunoiden kera.

Resepti ja kuva: Pro kala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.