Gluteenittomat portobello-kikhernepihvit

Gluteenitonta kasvisruokaa helposti! Saat reseptistä maidottoman ja vegaanisen, kun korvaat luonnonjogurtin kasvipohjaisella vaihtoehdolla.

Ainekset

  • 3 kpl portobellosientä
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 310 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
  • 1/2 punainen chilipaprika
  • 1 ruukku korianteria
  • 1/4 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1/2 dl hienoa tattarijauhoa

Lisäksi:

  • 200 g luonnonjogurttia
  • 1/2 ruukku korianteria
  • 1 tl wasabia
  • ripaus suolaa

Valmistus

  1. Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
  2. Ota nokareita ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
  3. Valmista seuraksi jogurttikastike. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Resepti ja kuva: Champ