Delizioso! Kaikki ihanimmat gluteenittomat italialaisherkut

Italian ruokakulttuuri on yksi maailman tunnetuimmista. Salaisuus moniin italialaisresepteihin piilee yksinkertaisuudessa ja laadukkaissa raaka-aineissa. Kokosimme yhteen Gluteenittomat reseptit -sivuston ihanimmat gluteenittomat Italian ruokakulttuurin inspiroimat herkut. Kokkaa ja ihastu!

 

Valmis lasagne

Gluteeniton lasagne
Täyteläinen ja herkullinen uuniruoka kuuluu monen suomalaisen suosikkiruokiin. Täytteitä voi kätevästi vaihdella oman mielikuvituksen mukaan!

Katso gluteenittoman lasagnen resepti täältä!

 

 

Bolognese tarjoiltuna

Gluteeniton Härkis-pyörykkäbolognese
Kasvisruokaa helposti ja mausta tinkimättä! Härkis-pyörykät toimivat erinomaisesti maistuvan tomaattikastikkeen ja gluteenittoman spagetin kanssa.

Katso Härkis-pyörykkäbolognesen resepti täältä!

 

 

 

Valmistettu siika

Välimeren siikaa
Nam! Uunikasvikset ja välimerellisesti maustettu kotimainen siika – siitä on terveellinen ja herkullinen päivällinen tehty.

Katso Välimeren siian resepti täältä!

 

 

 

Carbonara on herkullinen arkiruoka.

Gluteeniton pasta carbonara

Italialaisessa keittiössä usein yksinkertaisuus on valttia: tämä pätee myös pasta carbonaraan! Herkulliset juustot ja pancetta ovat lyömätön yhdistelmä, joka vie kielen taatusti mennessään!

Katso gluteenittoman carbonaran resepti täältä!

 

 

Gluteenittoman pizzapohjan resepti

Gluteeniton pizzapohja
Italialaisesta ruokakulttuurista ei tietenkään voi puhua puhumatta pizzasta! Tällä hyvällä perusreseptillä taiot maukkaat gluteenittomat pizzat.

Katso gluteenittoman pizzapohjan resepti täältä!

 

 

 

Marenki

Italialaiset marengit
Herkulliset marengit syntyvät vain kolmesta raaka-aineesta! Valmista marenkeja vaikkapa sellaisenaan nautittaviksi tai vaikka jälkiruoan koristeeksi.

Katso italialaisten marenkien resepti täältä!

 

 

 

Tiramisu

Gluteeniton tiramisu
Ah, tässä ihanassa herkussa maistuvat esimerkiksi herkullinen kahvi ja suussa sulava mascarpone. Tällä helpolla reseptillä tiramisu syntyy ilman raakaa kananmunaa.

Katso gluteenittoman tiramisun resepti täältä!

 

 

Kuvat: Pixabay/Urtekram/Verso Food Oy/Pro Kala ry/Pixabay/Suomen Sokeri/