Gluteenittomat Semperin Good’n’Go -välipalat

Semperin Good’n’Go on gluteeniton ja vegaaninen tuotesarja. Tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia maku- tai väriaineita.

Semperin gluteenittomat välipalat

Semperillä on pitkä kokemus erikoisruokavalioista ja gluteenittomista tuotteista. Uudella ulkoasulla lanseeratut Good’n’Go -tuotteet vastaavat kuluttajien kasvavaan kysyntään kätevistä, mutta samalla ravitsevista välipaloista. Monet välipalatuotteet sisältävät lisättyä sokeria tai muita tuotteelle epäolennaisia ainesosia, mutta Semperin sarjasta nämä on karsittu pois.

Kaikki Good’n’Go -tuotteet valmistetaan terveellisistä ja laadukkaista raaka-aineista, kuten puhtaasta täysjyväkaurasta, hedelmistä ja marjoista. Ne eivät sisällä lainkaan gluteenia, laktoosia ja sopivat vegaaneille. Lyhyt ainesosaluettelo takaa, että tuotteet ovat täynnä luonnollista makua ja energiaa – ilman lisättyä sokeria ja säilöntäaineita.

Tuoteperhe sisältää smoothieita sekä välipalapatukoita

Good’n’Go -tuoteperheeseen kuuluu kolme gluteenitonta kauraa ja hedelmää sisältävää Fruit & Oat Smoothieta: mango-passion, vadelma-päärynä-aronia ja mustikka-omena-minttu. Lisäksi sarjaan kuuluu Good’n’Go Oatmeal -annospussilla, joka on puuronkaltainen omenan ja kanelin makuinen välipala.

Tuotteiden annospussi on uudelleen suljettava ja helppo napata mukaan. Ravitsevan välipalan voi siten nauttia kätevästi milloin ja missä vain. Se on erinomainen välipala esimerkiksi ennen treeniä tai sen jälkeen, palaverissa, työmatkalla – tai kun tekee mieli jotain hyvää! Pakkaus mahdollistaa avaamattoman tuotteen säilymisen huoneenlämmössä täysin ilman säilöntäaineita.

Annospussien lisäksi Good’n’Go -tuotesarjaan kuuluu kaksi herkullista täysjyväkaurapohjaista Soft Oat Bar -patukkaa: mehukas omena-kaneli ja suklainen kaakao-chia. Ulkoasu-uudistuksen yhteydessä tuote on saanut myös uuden reseptin ja pehmeämmän koostumuksen. Uuden pakkauksen kokoa kasvatettiin samalla 35 grammaan.

Kaikki Good’n’Go -tuotteet ovat myynnissä päivittäistavarakaupoissa. Smoothiet löytyvät K-kaupoista mehuhyllystä ja S-ryhmästä lämpimässä säilytettävien mehukeittojen luota. Välipalapatukat löytyvät molempien ketjujen pähkinä- ja kuivahedelmäosastolta. Annospussien hinta vaihtelee normaalisti 1,19-1,29 euron ja patukoiden hinta 1,19-1,39 euron välillä ketjusta ja myymälästä riippuen.

Lähde: Semper