Gluteenittomat tortillat kanatäytteellä
Mausteiset tortillat sopivat täydellisesti arkeen tai juhlaan. Tämä gluteeniton tortilla-ateria syntyy helposti ja maistuu herkulliselta!
Ainekset
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 tl kuminaa
- ½ tl chilijauhetta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 500 g kanan rinta- tai reisifilettä ohueksi siivutettuna
- 1 punasipuli ohuina siivuina
- 1 punainen paprika ohuina siivuina
- 1 lime puolitettuna
- 1 rasiallinen pilkottuja kirsikkatomaatteja
- 1 kourallinen pilkottua korianteria
- 1 paketti gluteenittomia tortillalettuja
Valmistus
Kanatäyte
- Sekoita paprikajauhe, kumina, chilijauhe ja oliiviöljy kulhossa.
- Peitä kana mausteseoksella.
- Kypsennä kanaa paistinpannulla korkeassa lämpötilassa noin 5 minuuttia. Lisää sipuli ja paprikajauhe, ja paista vielä 2 minuuttia. Purista puolikkaan limen mehut ruokaan.
Tortillat
Lämmitä tortillat pannulla tai mikrossa.
- PANNULLA – Ruskista tortillaletut paistinpannulla keskilämpötilassa 10 sekuntia per puoli. Pidä tortillat lämpimänä puhtaan keittiöpyyhkeen sisällä.
- MIKROSSA – Avaa pakkaus ja poista pahviset ohjeet. Lämmitä tortilloja 30 sekuntia.
Salsa
- Sekoita kirsikkatomaatit, korianteri ja limemehu raikkaaksi salsaksi.
Täytä tortillat kana-paprikaseoksella ja salsalla. Lisää halutessasi guacamolea. Tarjoile lämpimänä!
Resepti ja kuva: Old El Paso