Härkis-pyörykät kormakastikkeessa

Härkis-pyörykät ja intialainen kormakastike ovat herkullinen yhdistelmä! Lisäksi tämä gluteeniton resepti on helppo ja nopea valmistaa. Turkkilaisen jogurtin voi korvata paksulla kasvipohjaisella jogurtilla, jolloin resepti sopii myös vegaaniruokavalioon.

Ainekset

  • 1 pkt / 250 g Härkis kofta -pyöryköitä

Kormakastike:

  • pala tuoretta inkivääriä
  • valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl garam masala -mausteseosta
  • 1/2 tl kurkumaa
  • 1 prk / 370 g paseerattua tomaattikastiketta
  • 1,5 dl turkkilaista jogurttia

Lisäksi:

  • 5 dl keitettyä basmatiriisiä
  • 1 1/2 dl korianteria

Valmistus

  1. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet pannulle öljyn ja mausteiden joukkoon.
  2. Lisää tomaattisose ja jogurtti ja keitä kastiketta kokoon 5 minuuttia.
  3. Lisää härkispyörykät ja anna niiden hetken aikaa lämmetä.
  4. Tarjoile kastike keitetyn basmatiriisin ja hienonnetun korianterin kera.

Resepti: Verso Food Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.