Härkispyörykät kormakastikkeessa

Härkispyörykät ja intialainen kormakastike ovat herkullinen yhdistelmä! Lisäksi tämä gluteeniton resepti on helppo ja nopea valmistaa. Turkkilaisen jogurtin voi korvata paksulla kasvipohjaisella jogurtilla, jolloin resepti sopii myös vegaaniruokavalioon.

Ainekset

  • 1 pkt / 250 g Härkis kofta -pyöryköitä

Kormakastike:

  • pala tuoretta inkivääriä
  • valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl garam masala -mausteseosta
  • 1/2 tl kurkumaa
  • 1 prk / 370 g paseerattua tomaattikastiketta
  • 1,5 dl turkkilaista jogurttia

Lisäksi:

  • 5 dl keitettyä basmatiriisiä
  • 1 1/2 dl korianteria

Valmistus

  1. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet pannulle öljyn ja mausteiden joukkoon.
  2. Lisää tomaattisose ja jogurtti ja keitä kastiketta kokoon 5 minuuttia.
  3. Lisää härkispyörykät ja anna niiden hetken aikaa lämmetä.
  4. Tarjoile kastike keitetyn basmatiriisin ja hienonnetun korianterin kera.

Resepti: Verso Food Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.