Hurjimmat Halloween-reseptit, gluteenittomasti totta kai!

Halloween on hauska juhlapyhä, sillä silloin voi keittiönkin puolella kokeilla kaikenlaista uutta ja pelottavaa! Kokosimme kuusi hurjan herkullista gluteenitonta reseptiä Halloweenia varten.

1. Mainio gluteeniton kurpitsapiirakka
Kurpitsapiirakka on sekä erinomaista syksyn sesonkiruokaa, mutta myös Halloween-pöydän klassikkoherkku. Tällä reseptillä loihdit maukkaan gluteenittoman kurpitsapiirakan käden käänteessä! >>Katso resepti täältä!

2. Hellapoliisin kummitussalaatti
Teemaruokien tekemisen ei tarvitse olla turhan hankalaa, jos tarkkaan näpertelyyn ei riitä aikaa, taitoa tai kärsivällisyyttä. Halloween-tunnelmaan virittäytyminen käy helposti tämän helpon reseptin avulla. Herkullisessa salaatissa kummituksina toimivat mozzarellapalat. >>Katso resepti täältä!

3. Keliakialiiton kurpitsa-juustokakku
Suussasulava kurpitsa-juustokakku sammuttaa suurenkin herkutteluhimon – ja syntyy yllättävän vaivattomasti! >>Katso resepti täältä!

4. Kinuskikissan kouramuffinssit
Nämä kammottavat muffinssit ovat täydellisiä tarjottavia Halloween-pöydässä. Nämä keräävät varmasti kaivattua kauhistelua vieraiden joukossa! >>Katso resepti täältä!

5. Kurpitsakeitto kookoksella ja chilillä
Lämmittävä ja herkullinen sosekeitto toimii esimerkiksi erinomaisena Halloween-juhlien alkuruokana tai sinulle, joka haluat nauttia ihanasta kurpitsasta kevyesti. Tämä resepti sopii myös maidottomaan ja vegaaniseen ruokavalioon. >>Katso resepti täältä!

6. Annin uunissa -blogin gluteeniton kummituskakku
Kurpitsan ohella suklaa on täydellinen raaka-aine herkullisiin Halloween-leipomuksiin. Tämän suklaakakun kruunaavat suloiset marenkikummitukset. Takuuvarma menestys isompien ja pienempien Halloween-fanien keskuudessa. >>Katso resepti täältä!

Hurjan herkullista! Millä herkuilla sinä aiot juhlia tätä karmivaa juhlapyhää?