Sitruunaiset broilerinfileet

Broileri kannattaa marinoida itse. Tällä ohjeella maustat broilerin vaivatta herkulliseksi – kokeile vaikka tänään ja maista itse!

Ainekset

  • 600 g maustamattomia broilerinfileitä
  • 2 rkl Keijun sitruunarypsiöljyä
  • 1 tl hunajaa
  • 1/3 tl pippuriseosta
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 tl currya
  • 1/2 tl jauhettua inkivääriä
  • 1/3 tl chilirouhetta
  • 1/2 tl suolaa

Valmistus

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää broilerinfileet ja kääntele niitä marinadiseoksessa.
  2. Anna maustua jääkaapissa parin tunnin ajan.
  3. Kuivaa fileet talouspaperilla ja paista pannulla öljyssä kohtalaisella lämmöllä 4 minuuttia / puoli. Voit myös kypsentää fileet grillissä.

Resepti ja kuva: Bunge Finland Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.