Uutuus: Apetit Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit

Apetitin uusilla Pinaatti-raejuustonapeilla ja Porkkananapeilla lisäät kasvisten määrää ruoassa helposti, herkullisesti – sekä tietysti gluteenittomasti.

Helpotusta kasvisten käytön lisäämiseen – myös lapsille ja nuorille

Apetitin missio on luoda kasviksista hyvinvointia. Osana strategiaansa Apetit on sitoutunut seitsemään ravitsemussitoumukseen, joista yhdessä Apetit sitoutui lisäämään kasvisten käyttöä tuotekehityksen keinoin.

– Uudet Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit osuvat tähän kategoriaan hienosti. Napit ovat hauska ja helppo tapa tuoda kasviksia myös lasten lautasille – tästä meillä on kokemusta jo nappien aiemman ammattikeittiöissä saavutetun suosion myötä, Apetitilta kerrotaan.

Apetit Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit tuovat kotimaisia kasviksia helposti ja hauskasti myös lasten lautasille. Ohut panerointi ja hieno rakenne tekevät kouluissa ja päiväkodeissa jo vuosia lapsille maistuneista napeista helposti lähestyttäviä. Apetit Pinaatti-raejuustonappi on vähälaktoosinen ja gluteeniton, Apetit Porkkanappi on vegaaninen, maidoton, laktoositon ja gluteeniton.

Tuotetiedot

Apetit Pinaatti-raejuustonapit

  • Pakkauskoko 240 g
  • Ainekset: peruna, rypsiöljy, perunarae, vesi, raejuusto 9 %, pinaatti 7 %, laktoositon maitojauhe, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, sokeri, valkopippuri.

Porkkananapit

  • Pakkauskoko 240 g
  • Ainekset: porkkana 54 %, rypsiöljy, perunarae, vesi, sipuli, soijaproteiini, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, mustapippuri. Kasviksia 61 %.

Lähde ja kuvat: Apetit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.