Uutuus: Apetit Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit

Apetitin uusilla Pinaatti-raejuustonapeilla ja Porkkananapeilla lisäät kasvisten määrää ruoassa helposti, herkullisesti – sekä tietysti gluteenittomasti.

Helpotusta kasvisten käytön lisäämiseen – myös lapsille ja nuorille

Apetitin missio on luoda kasviksista hyvinvointia. Osana strategiaansa Apetit on sitoutunut seitsemään ravitsemussitoumukseen, joista yhdessä Apetit sitoutui lisäämään kasvisten käyttöä tuotekehityksen keinoin.

– Uudet Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit osuvat tähän kategoriaan hienosti. Napit ovat hauska ja helppo tapa tuoda kasviksia myös lasten lautasille – tästä meillä on kokemusta jo nappien aiemman ammattikeittiöissä saavutetun suosion myötä, Apetitilta kerrotaan.

Apetit Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit tuovat kotimaisia kasviksia helposti ja hauskasti myös lasten lautasille. Ohut panerointi ja hieno rakenne tekevät kouluissa ja päiväkodeissa jo vuosia lapsille maistuneista napeista helposti lähestyttäviä. Apetit Pinaatti-raejuustonappi on vähälaktoosinen ja gluteeniton, Apetit Porkkanappi on vegaaninen, maidoton, laktoositon ja gluteeniton.

Tuotetiedot

Apetit Pinaatti-raejuustonapit

  • Pakkauskoko 240 g
  • Ainekset: peruna, rypsiöljy, perunarae, vesi, raejuusto 9 %, pinaatti 7 %, laktoositon maitojauhe, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, sokeri, valkopippuri.

Porkkananapit

  • Pakkauskoko 240 g
  • Ainekset: porkkana 54 %, rypsiöljy, perunarae, vesi, sipuli, soijaproteiini, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, mustapippuri. Kasviksia 61 %.

Lähde ja kuvat: Apetit

One thought on “Uutuus: Apetit Pinaatti-raejuustonapit ja Porkkananapit

  • 8.4.2019 klo 23:18
    Permalink

    Hei! Apetit Pinaatti-raejuustonapit on ihanan helppoa syödä ja maukas tuote. Mutta ongelmana on laktoosi mitä se sisältää, sillä sehän aiheuttaa oireita, ja tarkoittaa sitä että tähän herkkuun ei silloin saa liikaa kiintyä. Jos sen laktoosin tästä saisitte pois, niin laktoosi-intoleranssista kärsivätkin pääsisivät herkuttelemaan.

Kommentit on suljettu.