Uutuus: Lagomin gluteeniton Snäkkäri-siemennäkkileipä

Lejos ja Ullan Pakari toivat kauppoihin ainutlaatuisen, pohjoismaista näkkileipäperinnettä kunnioittavan gluteenittoman uutuusleivän.

Kotimainen ja gluteeniton siemennäkkileipä

Lejos tuo kauppoihin yhteistyössä Ullan Pakarin kanssa kehitetyn uudenlaisen leipätuotteen. Kotimainen Lagom Snäkkäri on trendikkään siemennäkkileivän ja perinteisen, rouhean näkkileivän yhdistelmä. Gluteeniton Snäkkäri syntyi kahden kotimaisen perheyhtiön yhteistyön tuloksena ja se sopii kaikille, jotka etsivät hyvänmakuisia ja ravitsevia välipalavaihtoehtoja.

Maahantuontiyritys Lejos aloitti alkuvuonna yhteistyön Ullan Pakari -leipomon kanssa. Kotimaisten perheyritysten yhteistyön tarkoituksena on kehittää ja tuoda markkinoille parempia välipalatuotteita. Tuotekehitysyhteistyön tuloksena lanseerataan nyt täysin uudenlainen tuote leipämarkkinoilla, Lagom Snäkkäri.

Lagom Snäkkäri on hyvänmakuinen, artesaanihenkinen siemennäkkileipä, joka on samalla myös kunnon näkkileipä.

Gluteeniton Snäkkäri sopii moneen ruokavalioon

Gluteeniton Lagom Snäkkäri sisältää 47 prosenttia kotimaista puhdaskauraa ja siemeniä. Snäkkäri sopii gluteenittomaan ruokavalioon ja on lisäksi vegaaninen ja maidoton. Pienempi pakkauskoko (4 kpl/pussi) vähentää ruokahävikkiä. Snäkkäri on helppo ottaa mukaan evääksi töihin, harrastuksiin tai retkille.

Tuotetiedot

Lagom Snäkkäri, 4 kpl / 240 g
Ainekset: auringonkukansiemen, maissi, puhdaskaurajauho ja -hiutale, pellavansiemen, perunajauho, rypsiöljy, kurpitsansiemen, suola, hiiva, ruokasooda, ksantaani, vesi, antioksidantti: rosmariiniuute

Lagom Snäkkäri on saatavilla K- ja S-ryhmän päivittäistavarakaupoista ympäri maan. Suositushinta: 3,25 euroa.

Lähde: Lejos
Kuvat: Manifesto