Uutuus: Cocoshake – kookosmaitopohjainen vegaaninen proteiinijuoma

PULS Nutrition tuo markkinoille gluteenittoman ja vegaanisen proteiinijuoman.

Maidottomassa proteiinijuomassa 15 g kasviproteiinia ilman lisättyä sokeria

Kasvipohjaiset tuotteet ovat kasvava tuoteryhmä päivittäistavarakaupassa ja tuotteiden vegaanisuus kiinnostaa kuluttajia. PULS Nutrition haluaa vastata kuluttajien kysyntään ja kehittää vegaanisia vaihtoehtoja myös urheiluravinteisiin.

– Olemme saaneet säännöllisesti toiveita vegaanisista välipalatuotteista. Etenkin kysyntää on tuntunut olevan korkeaproteiinisille juomille ja patukoille. Tartuimme tähän haasteeseen, ja pyrimme tarjoamaan tästä eteenpäin myös herkullisia funktionaalisia vegaanituotteita maitopohjaisten tuotteiden rinnalle, kertoo PULS Nutritionin toimitusjohtaja Tuomas Uusi-Hakala.

Ensimmäinen vegaaninen uutuuslanseeraus on kookosmaitopohjainen proteiinijuoma, Cocoshake. Tuote on gluteeniton. Cocoshakessa pehmeä kookosmaito muodostaa liiton raikkaan ananaksen, tai täyteläisen suklaan kanssa. Cocoshake sisältää 15g kasviproteiinia, eikä yhtään lisättyä sokeria. Pääasiallisena proteiinin lähteenä juomassa toimii herneproteiini. Herneproteiini on erinomainen vegaaninen proteiinilähde, jolla on hyvä aminohappoprofiili. Se sisältää etenkin runsaita määriä L-glutamiinia, joka on keholle tärkeä rakennusaine. L-glutamiini myös edesauttaa palautumista.

Cocoshake on sopii hyvin esimerkiksi välipalaksi tai nautittavaksi treenin jälkeen.

Tuotetiedot

Cocoshake Pineapple

Ainesosat: vesi, kookosmaito 18%, herneproteiini, sikuri-ravintokuitu, aromit, stabilointiaine: karrageeni, makeutusaineet: sukraloosi, happamuuden säätelyaine: trinatriumsitraatti, väri: beetakaroteeni.

Cocoshake Choco

Ainesosat: vesi, kookosmaito 18%, herneproteiini, sikurijuurikuitu,
vähärasvainen kaakaojauhe 1%, aromit, stabilointiaine: karrageeni, makeutusaine: sukraloosi, happamuudensäätöaine: trinatriumsitraatti

Lähde ja kuva: Puls Nutrition