Uutuus: Porokylän leipomon gluteeniton lihapiirakka

Gluteeniton lihapiirakka on Porokylän leipomon kauppoihin tuoma uutuustuote.

Gluteeniton lihapiirakka pikalounaan osana tai vaikkapa välipalaksi

Lihapiirakka kuuluu niihin tuotteisiin, joista moni gluteenitonta ruokavaliota noudattava kaipaisi jatkuvasti lisää vaihtoehtoja. Tämä Porokylän leipomon gluteeniton lihapiirakka sopii hyvin vaikkapa välipalaksi tai nopeaksi evääksi raikkaan salaatin kanssa tai sellaisenaan.

Tuotetiedot

 • Gluteeniton ja laktoositon. Säilytys alle + 6°C.
 • Pakkauskoko 190 g. Pakkaus sisältää kaksi lihapiirakkaa.
 • Ainesosat: vesi, maissitärkkelys, gluteeniton jauhoseos [riisitärkkelys, riisijauho, sakeuttamisaineet (E410, E415, E464), psyllium, maissitärkkelys], kananmuna, naudanjauheliha (8 % alkuperä Suomi), kovetettu rypsiöljy, riisi, sokeri, riisijauho, rypsiöljy, hiiva, suola, maltodekstriini (maissi), glukoosi, aromit, hiivauute, mausteet (paprika, korianteri). Ei sisällä natriumglutamaattia.

Kuva ja lähde: Porokylän leipomo

3 thoughts on “Uutuus: Porokylän leipomon gluteeniton lihapiirakka

 • 27.10.2019 klo 11:43
  Permalink

  Onko glut.lihapiirakassa käytetty kananmunanvalkuaista?

 • 27.10.2019 klo 16:30
  Permalink

  Hei
  Olisi selvempää kun tuoteselostuksessa lukisi MAIDOTON eikä laktoositon. On todella fataalia jos maidoton henkilö epähuomiossa mieltää tuotteen maidottomaksi vaikka laktoositon ei tietenkään ole välttämättä maidotonta. Se on pikainen ambulassi reissu ea polille eikä se vielä takaa että henki säilyy.
  Laktoositon henkilö ei ole hengenvaarassa vaikka erehtysi johonkin maitotuotteeseen, siitä tulee vain hitonmoiset mahavaivat mutta ne menevät kyllä vuorokaudessa ohi, vaikka hankaloittavat oloa huomettavasti.

 • 27.10.2019 klo 16:33
  Permalink

  Laitoin jo kommentin nyt se vaatii lisää???

Kommentit on suljettu.