Uutuus: Fazerin gluteeniton siemenleipä

Fazer Siemenleipä -uutuuksissa siemenet eivät ole vain koriste, vaan ne korvaavat jopa 30–50 prosenttia leivontaan käytetyistä jauhoista. Syksyn uutuuksiin kuuluu myös gluteeniton siemenleipä.

Siementen suosio kasvussa

Syyskuussa 2017 kauppoihin saapunut Fazer Siemenleipä on uudenlainen palaleipä, jossa vähintään kolmasosa jauhoista on korvattu siemenillä tai idätetyillä jyvillä, minkä ansiosta leipä on herkullinen ja ravinteikas.

– Maukkaat siemenet ovat kovassa nosteessa maailmalla. Suomalaisissa kuluttajatesteissä reilusti siemeniä sisältävät leivät nousivat ykköstoiveiksi. Odotamme innolla, miten uutuudet otetaan vastaan”, sanoo Fazer Leipomoiden tuotekehitysjohtaja Heli Anttila.

Gluteeniton siemenleipä

Anttilan mukaan leipäkategoria elää nyt suurta murrosta. Fazer kehittää jatkuvasti valikoimaansa ja tuo markkinoille uusia innovaatioita terveystietoisten leivänystävien iloksi. Uusilla leipätuotteilla voidaan vaikuttaa myös myönteisesti suomalaisten kulutustottumuksiin ja saada suomalaiset syömään monipuolisemmin. Fazer Siemenleipä -uutuudet sisältävät runsaasti kuitua ja ne ovat oivia proteiinin ja omega-3-rasvahappojen lähteitä. Tuoteperheeseen kuuluu kaikkiaan kolme erilaista vaihtoehtoa, joista yksi on gluteeniton.

Tuotetiedot

  • Gluteeniton Siemenleipä 165 g
  • Gluteenittomaksi leiväksi tällä siemenleivällä on korkea kuitupitoisuus, 8,4 %. Yli puolet jauhoista on korvattu siemenillä
  • Leivottu Suomessa

Lähde: Fazer Leipomot