Mikä ihmeen aikuisten vanukas? Jacky toi markkinoille kaksi uutta makua!

Jacky on tuonut markkinoille aikuisille suunnatut Jacky-vanukkaat, jotka sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Jacky-vanukas aikuiseen makuun

Jackyn uusissa vanukkaissa on aikuisten toivoma hieman vähemmän makea maku ja täyteläinen koostumus.

– Halusimme tuoda nostalgisen ja suomalaisille tutun Jacky Makupala -vanukkaan rinnalle aikuisempaan makuun kehitellyn vanukassarjan. Suolainen kinuski ja Suklaa brownie ovat tuttuja, yhä suositumpia makuja esimerkiksi jäätelöissä ja kekseissä, ja kuluttajatutkimuksemme mukaan näitä makuja toivottiin eniten myös vanukkaisiin, kertoo Jackyn markkinoinnista vastaava Mari Johtela.

Gluteenittomat uutuusvanukkaat on pakattu 140 g pikariin, joka on hieman suurempi kuin Jacky Makupalan pikari ja hyvä koko aikuisten herkutteluvanukkaalle.

– Jackyn nykyvalikoimassa ei ollut nuorisolle tai etenkään aikuisille suunnattuja tuotteita, vaikka toki hekin syövät Jacky Makupala -vanukkaita. Halusimme kuitenkin kehittää aikuisille oman tuotteen, jonka he kokisivat enemmän omakseen maun, pakkauksen ja designin osalta, Johtela jatkaa.

Tuotetiedot

Jacky Suolainen kinuskivanukas 140 g, gluteeniton

  • Ainesosat: maito, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, rasvaton maitojauhe, kinuski 1 % (tärkkelyssiirappi, sokeri, maito, voi), liivate, suola, värit (E150a, E160a), luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (E500). Korkeassa lämpötilassa pastöroitu.

Jacky Suklaabrownievanukas 140 g, gluteeniton

  • Ainesosat: maito, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, vähärasvainen kaakao 1,8 %, rasvaton maitojauhe, maitosuklaa 1 %, aromit, happamuudensäätöaine (E500). Korkeassa lämpötilassa pastöroitu.

Lähde ja kuva: Orkla Suomi