Uutuus: Lidlin gluteenittomat uutuudet

Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy nyt entistä enemmän vaihtoehtoja myös Lidlistä. Myymälöistä löytyy nyt uusia gluteenittomia sämpylöitä, kananugetteja, jauhoseos sekä valmispizza.

Tastino Gluteeniton luomu sämpylä

Tastinon luomusämpylät sopivat hyvin esimerkiksi aamupalalle. Päivä saa hyvän startin, kun aamu alkaa lämpöisellä sämpylällä. Sämpylät tulevat myyntiin kolmessa eri maussa. Mukana pellavansiemenjauhoa, hirssiä tai siemeniä. Valmistettu Saksassa.

Hinta: 1,99€ / 180g

Vemondo kananugetti

Jotkut saattavat muistaa Vemondon kananugetit – nyt tuote on tullut takaisin kauppoihin. Kananugetit valmistuvat nopeasti ja maistuvat erityisesti perheen pienimmille. Valmistettu Saksassa.

Hinta: 2,49€ / 300g

Belbake Gluteeniton jauhoseos

Belbaken gluteenittomien tuotteiden valikoima täydentyy gluteenittomalla jauhoseoksella. Jauhot sopivat gluteenittomien pullien ja muiden herkkujen valmistukseen. Valmistettu Saksassa.

Hinta: 3,29€ / 1000g

Gluteeniton Pizza Margherita

Myös Pizza Margherita tekee paluun Lidlin valikoimiin. Pizza Margheritan kuori on rapea, koska se on esipaistettu kiviuunissa. Päällä italialaista tomaattikastiketta sekä mozzarellaa. Tuote pakasteena. Valmistettu Italiassa.

Hinta: 2,99€ / 333g

Lähde ja kuva: Lidl