Uutuus: Puhdistamon uutuustuote on uudenlainen energiajuoma

Puhdistamon uusi energiajuoma ei sisällä lainkaan keinotekoisia ainesosia.

Vaihtoehto energiajuomille, valittavana kaksi eri makua

Puhdistamon Natural Energy Drink haastaa perinteiset energiajuomat. Uutuusjuoma ei sisällä lainkaan keinotekoisia aineita. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty sokeria, keinotekoisia aromeja, synteettistä kofeiinia, säilöntä- tai väriaineita, fosforihappoa, aspartaamia, asesulfaamia tai sukraloosia.

Natural Energy Drink on vegaaninen, gluteeniton ja lisäaineeton ja sen väri tulee luontaisista aineista. Tuotteen makeutuksessa käytetään sokerin sijaan steviaa. Kofeiini on peräisin luontaisista lähteistä, kuten vihreästä teestä, guaranasta ja yerba mate -uutteesta. Kofeiinia on juomassa luontaisesti saman verran kuin perinteisissä energiajuomissa.

– Energiajuomia myydään Suomessa satojatuhansia tölkkejä viikossa. Ne ovat valitettavasti täynnä keinotekoisia aineita tai sokeria ja siksi asiantuntijat ovat tuominneet ne epäterveellisiksi. Kulutustottumus on kuitenkin syntynyt ja tuotteille on ilmiselvästi paikkansa, joten me otimme tämän haasteena, kertoo Puhdistamon myynti- ja markkinointijohtaja Joni Inkinen.

– Päätimme, että tuomme markkinoille ensimmäisen terveellisen vaihtoehdon. Lanseeraus on yksi suurimmista, mitä olemme tehneet. Olemme raivanneet tietä kulttuurinmuutokselle virvoitusjuomissa Suomessa jo pitkään. Tästä hieno esimerkki on jättihitiksi noussut kombucha-cola.

Tuotetiedot

  • Natural Energy Drink -energiajuoma on myynnissä kattavasti ympäri Suomen hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa, luontaistuotemyymälöissä ja -verkkokaupoissa.
  • Pakkauskoko 330ml.
  • Tuotteen ovh-hinta on 2,29€. Makuvaihtoehdot ovat sitruuna & acai ja passionhedelmä & inkivääri.
  • Ainesosat Passionhedelmä & inkivääri: Hiilihapotettu suodatettu vesi, omenahappo, luontaiset aromiuutteet, acaijauhe, guaranauute, luontainen l-teaniini, makeutusaine (stevioliglykosidit), vihreäteeuute, yerba mate-uute
  • Ainesosat Sitruuna & acai: Hiilihapotettu suodatettu vesi, omenahappo, luontaiset aromiuutteet, acaijauhe, guaranauute, luontainen l-teaniini, makeutusaine (stevioliglykosidit), vihreäteeuute, yerba mate-uute.

Lähde: Puhdistamo
Kuvat: Riikka Lilja