Uutuus: Estrellan gluteenittomat uutuudet snack-hyllyssä

Estrella on tuonut keväällä 2019 kauppoihin runsaasti makoisia tuoteuutuksia. Gluteenittomaan ruokavalioon sopivien uutuuksien joukossa on Ranch Linssisipsi, Artisan Chips Cheddar & Red Onion sekä kaksi uutta maapähkinäuuttuutta: Salted Caramel ja Spicy Chili.

Pussin täydeltä hyvää: Ranch Linssisipsi

Suuren suosion saavuttanut Linssisipsi–tuoteperhe laajenee. Ranch Linssisipsi vastaa kasvavaan kysyntään hyvän olon herkuttelusta, sillä linssisipsit sisältävät 13 % kasviproteiinia ja 40 % vähemmän rasvaa kuin perinteiset perunalastut. Lisäksi tuote on vegaaninen ja gluteeniton.

Ranch on valkosipulin, tomaatin, juuston ja sipulin makujen klassinen yhdistelmä. Tuotteessa ei ole käytetty keinotekoisia maku- tai väriaineita. Linssisipsien valmistuksessa käytetään auringonkukka- ja rapsiöljysekoitetta, jossa on ainutlaatuinen omega6- ja omega3-rasvahappokoostumus. Saturoituneen rasvan määrä tuotteessa on erittäin alhainen (1,4 g / 100 g).

Uusi Ranch Linssisipsi saapuu hyvin varusteltuihin päivittäistavarakauppoihin 110 gramman pusseissa. Tuotteen kuluttajahinta on noin 1,95–2,49 €.

Nautiskelijan valinta: Artisan Chips Cheddar & Red Onion

Artisan–maalaisperunalastujen tuoteperhe kasvaa uudella makuvaihtoehdolla. Artisan Chips Cheddar & Red Onionissa maistuu täyteläinen cheddar ja kirpsakka punasipuli.

Artisan–maalaisperunastut on valmistettu kettle-menetelmällä, mikä takaa erityisen rapean ja maukkaan lopputuloksen. Kuorelliset Artisan–perunalastut ovat myös hieman perinteisiä perunalastuja paksumpia. Tuote on gluteeniton eikä sisällä aromivahventeita.

Artisan Chips Cheddar & Red Onion saapuu hyvin varusteltuihin päivittäistavarakauppoihin 180 gramman pussissa. Tuotteen kuluttajahinta on noin 2,29–2,79 €.

”Kettle-cooked” tarkoittaa, että perunalastut on valmistettu perinteisellä menetelmällä. Lastut ovat tavallista paksumpia. Ne on kypsytetty hitaasti keittämällä pienissä erissä ja perinteisiä perunalastuja matalammassa lämpötilassa. Tämä antaa kettle-menetelmällä valmistuille maalaisperunalastuille rapean rakenteen, yksilöllisen ulkomuodon ja herkullisen maun.

Makeaa ja tulista: Salted Caramel ja Spicy Chili -maapähkinät

Estrellan pähkinävalikoimaan saapuu keväällä kaksi uutuutta: Salted Caramel viettelee suolaisen ja makean suussasulavalla yhdistelmällä, ja Spicy Chili hurmaa hienostuneella tulisuudellaan. Molemmat maapähkinämaut ovat kuorruttamattomia.

Tuotteet sopivat herkutteluun sellaisenaan tai käytettäväksi vaikkapa leivonnassa ja ruoanlaitossa. Estrella on luopunut palmuöljyn käytöstä tuotannossaan vuoden 2018 alussa, ja pähkinöistä voi nauttia hyvällä omallatunnolla ilman huolta ympäristövaikutuksista.

Salted Caramel ja Spicy Chili -pähkinät saapuvat hyvin varusteltuihin päivittäistavarakauppoihin 140 gramman pusseissa. Tuotteiden kuluttajahinta on noin 1,69–2,19 €.

Lähde: Estrella