Vastaa kyselyyn ja voita mahtava keittokirjapaketti

Kerro meille, mikä sinun mielestäsi on gluteenittoman ruokavalion suurin haaste ja voit voittaa mahtavan keittokirjapalkinnon.

Mikä sinun mielestäsi tuottaa eniten hankaluuksia, kun noudatetaan gluteenitonta ruokavaliota?

Noudatatko gluteenitonta ruokavaliota tai tunnetko jonkun, joka välttelee gluteenia? Gluteeniton arki ei aina ole helppoa, joten nyt tarjoamme tilaisuuden päästää hieman höyryjä! Mikä asia on kaikkein vaikeinta gluteenittomassa ruokavaliossa? Kerro se meille ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana gluteenittoman keittokirjapaketin arvonnassa. Etsimme kyselyn yhteydessä ideoita sivuston sisältöön vuodelle 2020, jotta voimme tarjota entistäkin hyödyllisempiä reseptejä ja vinkkejä lukijoillemme.

Osallistumalla kyselyyn pääset vaikuttamaan sivustomme sisältöön ja samalla osallistut arvontaan, jossa on palkintona upea paketti keittokirjoja gluteenittomalle kokille. Lue arvonnan säännöt ja osallistu heti. Kilpailu on voimassa 31.1.2020 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan arvonnan jälkeen tällä sivulla.

Tilaa samalla Gluteenittomat reseptit -sivun uutiskirje, joka ilmestyy 1-2 kertaa viikossa. Uutiskirjeemme sisältää aina huolellisesti valittuja ja ajankohtaisia ideoita gluteenittomaan kotikeittiöön.

Jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa!
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Gluteenittomat reseptit -sivusto voi lähettää sinulle sähköpostitse ruokaideoita, tarjouksia ja reseptejä. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.

4 vastausta artikkeliin “Vastaa kyselyyn ja voita mahtava keittokirjapaketti

 • 20.1.2020 klo 15:00
  Permalink

  Osallistuessani johonkin tapahtumaan, johon olen etukäteen ilmoittanut olevani keliaakikko ja tarvitsevani gluteenittoman vaihtoehdon, löytyy joukosta aina niitä uteliaita, jotka haluavat ”maistaa”, miltä gluteeniton maistuu. Hyvä, että en itse jää ilman!
  Toinen asia, mikä ärsyttää on, että tilatessani ravintolassa gluteenittoman, minulta kysytään pitääkö olla oikeasti gluteeniton!

  Vastaus
  • 20.1.2020 klo 16:44
   Permalink

   En ole gluteiini ruokavaliolla, enkä sairasta altistumaa, mutta sisareni ja yksi vävyistä ovat sairastaneet altistumista vuosia. On aina työn ja tuskan takana heidän vierailujensa aikana etsiä, mitä laittais ja miten onnistua,

   Vastaus
   • 20.1.2020 klo 16:47
    Permalink

    En ole gluteiini ruokavaliolla, enkä sairasta altistumaa, mutta sisareni ja yksi vävyistä ovat sairastaneet altistumista vuosia. On aina työn ja tuskan takana heidän vierailujensa aikana etsiä, mitä laittais ja miten onnistua,

    Vastaus
 • 20.1.2020 klo 22:48
  Permalink

  Hei!
  Lehtevyyden saaminen voitaikinaan on minulle ongelma. Ohjeet työläitä eikä lopputulosta kuitenkaan voi kehua. Hyvä jos viitsi itse syödä.
  Ystävällisin terveisin, Irja Airo

  Vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.