Mistä löytyy Suomen parasta ruokaa? Osallistu kyselyyn ja voita upea keittokirjapaketti!

Yhteistyössä: Matka-Suomi

Kerro meille, missä kotimaisessa kohteessa gluteeniton ruokailija saa hyvää palvelua ja voit voittaa mahtavan keittokirjapalkinnon!

Missä sinä olet saanut erityisen hyvää ruokaa tai palvelua?

Kokoamme yhteistyössä matkailusivusto Matka-Suomen kanssa vinkkejä kotimaan parhaista ravintoloista, hotelleista ja matkailijan pysähtymispaikoista gluteenittoman lomailijan näkökulmasta. Missä olet saanut erinomaista ruokaa, hyvää palvelua, iloista kohtelua erikoisruokavaliostasi huolimatta – tai ehkäpä juuri sen johdosta? Kerro se meille ja jätä yhteystietosi, jos haluat samalla osallistua gluteenittoman keittokirjapaketin arvontaan.

Osallistumalla kyselyyn pääset vaikuttamaan sivustomme sisältöön ja samalla osallistut arvontaan, jossa on palkintona upea paketti keittokirjoja gluteenittomalle kokille. Lue arvonnan säännöt ja osallistu heti. Kilpailu on voimassa 15.9.2019 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan arvonnan jälkeen tällä sivulla.

Tilaa samalla meidän ja Matka-Suomen uutiskirje – uutiskirjeemme ilmestyy 1-2 kertaa viikossa, ja se sisältää aina huolellisesti valittuja ja ajankohtaisia ideoita gluteenittomaan kotikeittiöön. Matka-Suomen uutiskirjeestä kuulet parhaat ideat kotimaanmatkailuun ensimmäisten joukossa ja saat edullisia matkatarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua upean gluteenittoman keittokirjapaketin arvontaan:

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Gluteenittomat reseptit ja Matka-Suomi voivat lähettää sinulle sähköpostitse ruokaideoita sekä tietoa matkakohteista, palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.

Yhteistyössä: Matka-Suomi

Yksi vastaus artikkeliin “Mistä löytyy Suomen parasta ruokaa? Osallistu kyselyyn ja voita upea keittokirjapaketti!

  • 16.7.2019 klo 18:15
    Permalink

    Haluaisin osallistua. Melko noviisi vielä näissä hommissa

    Vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.