Amerikkalaistyyliset gluteenittomat mustikka-mansikkaletut

Herkuttelua jenkkityyliin! Makoisat gluteenittomat mustikka-mansikkaletut ovat täydellinen vaihtoehto, kun mieli halajaa makeaa. Tarjoile lettuja esimerkiksi brunssilla tai sunnuntaiaamiaisella.

Ainekset

  • 200 g gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • hyppysellinen suolaa
  • 1 kananmuna
  • 3 dl maitoa
  • 150 g marjoja, esim. mustikoita ja viipaloituja mansikoita
  • paistamiseen öljyä tai voita

Valmistus

  1. Sekoita suuressa kulhossa yhteen jauhot, leivinjauhe ja hyppysellinen suolaa.
  2. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna ja maito, jonka jälkeen lisää ne kuivien ainesten sekaan. Sekoita huolellisesti.
  3. Lisää varovasti marjat ja sekoita. Ole erityisen varovainen, jos käytät mustikoita.
  4. Lisää noin teelusikallinen öljyä tai voita suurelle pannulle. Voit käyttää myös lettupannua.
  5. Jos käytät isoa pannua, paista pannulla kolme tai neljä pientä lettua kerrallaan.
  6. Paista lettuja muutama minuutti per puoli. Muista vahtia tarkkaan, että letut eivät pala pohjaan.
  7. Tarjoile jenkkityyliin esimerkiksi vaahterasiirapin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.