Raparperihillo Yorkshiren tapaan
Kokeile jotain uutta! Hurmaavan hapan raparperihillo vie ajatukset Englannin nummille.
Ainekset
10–12 dl
- 800 g raparperia
- 50 g tuoretta inkivääriä
- 1 luomuappelsiinin kuoriraaste ja mehu (1 ¼ dl)
- 1 luomusitruunan kuoriraaste ja mehu (¾ dl)
- 500 g (6 dl) hillosokeria
- 1 dl vaaleaa siirappia
Valmistus
- Kuori ja pilko raparperit ja raasta tai silppua kuorittu inkivääri.
- Laita kaikki hillon aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10 minuuttia.
- Jäähdytä vartti, purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
Resepti: Dansukker