Eränkävijän Tattarilimppu
Vahvoja makuja metsäretken jälkeen tai nuotiolla syötäväksi. Mikään ei taida olla enemmän eränkävijän mieleen nuotiolla kuin ryynimakkara sinapilla ja hyvä nokipannukahvi. Näissä leivissä maistuu seikkailu!
Yhteistyössä: Porokylän leipomo
Ainekset
- Porokylän Tattarilimppu
- gluteenitonta ryynimakkaraa
- eränkävijäjuustoa
- tuoreita yrttejä
- mustapippuria
Valmistus
- Viipaloi ryynimakkarasta ohuita siivuja.
- Levitä leipäviipaleet pellille, voitele ne ja raasta juustoa runsaasti.
- Laita makkaraviipaleet viimeisenä ja paista uunissa 225 asteessa niin kauan, että juusto sulaa ja makkara on saanut väriä.
- Ripottele päälle tuoreita yrttejä: oreganoa, rosmariinia tai timjamia. Tai lisää vain sinappi.
- Nautitaan nuotiolla kahvin kanssa.
>> Tutustu Porokylän maistuvaan Tattarilimppuun
Lähde ja kuva: Porokylän leipomo Oy