Eränkävijän Tattarilimppu

Vahvoja makuja metsäretken jälkeen tai nuotiolla syötäväksi. Mikään ei taida olla enemmän eränkävijän mieleen nuotiolla kuin ryynimakkara sinapilla ja hyvä nokipannukahvi. Näissä leivissä maistuu seikkailu!

Yhteistyössä: Porokylän leipomo

Ainekset

  • Porokylän Tattarilimppu
  • gluteenitonta ryynimakkaraa
  • eränkävijäjuustoa
  • tuoreita yrttejä
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Viipaloi ryynimakkarasta ohuita siivuja.
  2. Levitä leipäviipaleet pellille, voitele ne ja raasta juustoa runsaasti.
  3. Laita makkaraviipaleet viimeisenä ja paista uunissa 225 asteessa niin kauan, että juusto sulaa ja makkara on saanut väriä.
  4. Ripottele päälle tuoreita yrttejä: oreganoa, rosmariinia tai timjamia. Tai lisää vain sinappi.
  5. Nautitaan nuotiolla kahvin kanssa.

>> Tutustu Porokylän maistuvaan Tattarilimppuun

Lähde ja kuva: Porokylän leipomo Oy