Gluteeniton Härkis-makaronilaatikko

Gluteeniton Härkis-makaronilaatikko on oivallinen päivällisherkku, josta nauttii taatusti koko perhe. Tätä kannattaa vannoutuneen jauhelihan ystävänkin kokeilla!

Ainekset

Neljä annosta

  • 5 dl gluteenitonta makaronia
  • 2 l vettä
  • 1 gluteeniton kasvisliemikuutio
  • 1 pkt/250 g Härkis Original
  • 2,5 dl laktoositonta juustoraastetta (esim. Emmental)
  • 2 dl pakastesipulia
  • 1 tl jauhelihamaustetta

Munamaito:

  • 2 kananmunaa
  • 5 dl maitoa (laktoositon)
  • 0,5 tl suolaa

Valmistus

  1. Keitä makaroneja kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta makaronit.
  2. Sekoita joukkoon Härkis, juustoraaste, sipulit ja jauhelihamauste. Sekoita huolella. Valuta seos uunivuokaan.
  3. Vatkaa kulhossa munat, maito ja suola. Valuta munamaito vuokaan. Paista 200 asteisen uunin alatasolla noin 50 minuutin ajan.

Resepti ja kuva: Verso Food Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.