Gluteeniton sitruunainen katkarapupasta
Vartissa valmista! Nopea, herkullinen ja gluteeniton annos pastaruokien ystäville. Raikkautta tähän reseptiin tuo sitruuna.
Ainekset
4 annosta/15 minuuttia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 250 g gluteenitonta spagettia
- 2 valkosipulinkynttä
- 200 g kuorittuja jättikatkaravunpyrstöä
- 1 prk (2 dl) Arla Lempi hapatettua kermaa
- 1 kananmuna
- puolikkaan sitruunan mehu
- 0,5 tl suolaa
- mustapippuria
- 150 g parmesaanijuustoa
- 0,5 dl ruohosipulia
Valmistus
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista sulaneet katkaravut pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi joukkoon valkosipulit.
- Kypsennä gluteeniton spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä.
- Sekoita kulhossa kerma, muna, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Raasta parmesaani.
- Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada takaisin kattilaan liedelle miedolle lämmölle.
- Sekoita pastan joukkoon katkaravut ja kermaseos. Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut pastan joukkoon. Ripottele päälle silputut ruohosipulit ja tarjoa heti.
Reseptin lähde: Arla
Kuva: Arla