Gluteeniton sitruunainen katkarapupasta

Vartissa valmista! Nopea, herkullinen ja gluteeniton annos pastaruokien ystäville. Raikkautta tähän reseptiin tuo sitruuna.

Ainekset

4 annosta/15 minuuttia

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g gluteenitonta spagettia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g kuorittuja jättikatkaravunpyrstöä
  • 1 prk (2 dl) Arla Lempi hapatettua kermaa
  • 1 kananmuna
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 0,5 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g parmesaanijuustoa
  • 0,5 dl ruohosipulia

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista sulaneet katkaravut pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi joukkoon valkosipulit.
  2. Kypsennä gluteeniton spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä.
  3. Sekoita kulhossa kerma, muna, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Raasta parmesaani.
  4. Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada takaisin kattilaan liedelle miedolle lämmölle.
  5. Sekoita pastan joukkoon katkaravut ja kermaseos. Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut pastan joukkoon. Ripottele päälle silputut ruohosipulit ja tarjoa heti.

Reseptin lähde: Arla
Kuva: Arla