Uutuus: Propud suklaa-kookos sekä tutut maut suuremmissa pakkauksissa

Propud-vanukkaat ovat proteiinipitoisia välipaloja. Kaikki sarjan vanukkaat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia, eikä niihin ole lisätty sokeria.

Propudin tuotevalikoima kasvaa

Proteiinivanukkaiden ystäville on saapunut kauppaan kiinnostava uutuustuote. Herkullinen suklaan ja kookoksen makuinen uutuusvanukas sisältää 20 grammaa proteiinia ja on lisäksi laktoositon ja gluteeniton. Vanukkaassa ei ole myöskään lisättyä sokeria. Propud suklaa-kookos sopii hyvin esimerkiksi välipalaksi, mutta sitä kannatta kokeilla myös leivonnassa.

Njie tuo kauppohin myös suuremmat koot suosituimmista Propud-vanukkaista, suklaasta ja vaniljasta. 200 gramman pakkausten lisäksi suklaa ja vanilja ovatkin nyt saatavilla suuremmissa 500 gramman pakkauksissa.

Isommasta pakkauksesta riittää pidemmäksi aikaa, ja suurempi pakkaus on myös kätevä, mikäli tuotetta haluaa kokeilla leivonnassa.

Tuotetiedot

  • Propud proteiinivanukas Chokladboll
  • Hinta noin 1,80 € ketjusta ja myymälästä riippuen.
  • Ainekset: pastöroitu maito, maitoproteiini, vähärasvainen kaakao (1,5%), stabilointiaineet (selluloosakumi, karrageeni), hapettumisenestoaine (natriumfosfaatti), aromit, väri (sokerikulööri), makeutusaineet (asesulfaami K, aspartaami), laktaasientsyymi. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Sisältää luontaisesti sokereita.

KOKEILE RESEPTIÄ: Täyteläiset suklaa-kookosmuffinssit

Lähde: Njie