Gluteenittomat hasselpähkinäkorput viikunoiden kera

Gluteenittomat, pienet ja suloiset hasselpähkinäkorput sopivat täydellisesti iltateelle!

Ainekset

16 korppua

  • 4 dl Risenta Hasselpähkinäjauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl maitoa
  • 2 pientä munaa
  • 8 kuivattua viikunaa

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pilko viikunat hienoiksi ja sekoita muiden ainesten kanssa tahmeaksi taikinaksi. Muotoile taikinasta golfpallon kokoisia pullia leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  2. Paista uunin keskitasossa 15−18 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet kauniin kultaisen värin. Ota pelti pois uunista ja vähennä lämpö 100 asteeseen.
  3. Jaa pullat kahtia ja laita ne takaisin uuniin. Kuivata niitä uunin keskitasolla noin 1,5 tuntia tai kunnes ne ovat täysin kuivia. Anna jäähtyä ja säilytä ilmatiiviissä purkissa.

Resepti: Risenta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.