Vadelma-mustaherukkahillo

Makoisa vadelma-mustaherukkahillo sopii vaikka lettujen tai vohvelien päälle. Kokeile helppoa reseptiä!

Ainekset

10–12 dl

  • 500 g vadelmia
  • 500 g mustaherukoita
  • ½ dl vettä
  • 500 g (6 dl) hillosokeria

Valmistus

  1. Puhdista marjat ja pane ne kattilaan veden kanssa. Kuumenna.
  2. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen. Kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10–15 minuuttia.
  3. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.
  4. Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin ja purkita se puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.

> Ihanien gluteenittomien vohvelien reseptin löydät täältä!

Resepti: Dansukker