Vadelma-mustaherukkahillo
Makoisa vadelma-mustaherukkahillo sopii vaikka lettujen tai vohvelien päälle. Kokeile helppoa reseptiä!
Ainekset
10–12 dl
- 500 g vadelmia
- 500 g mustaherukoita
- ½ dl vettä
- 500 g (6 dl) hillosokeria
Valmistus
- Puhdista marjat ja pane ne kattilaan veden kanssa. Kuumenna.
- Lisää hillosokeri höyryävään seokseen. Kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10–15 minuuttia.
- Kuori pinnalle tullut vaahto pois.
- Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin ja purkita se puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
> Ihanien gluteenittomien vohvelien reseptin löydät täältä!
Resepti: Dansukker