Gluteenittomat kalaisat cocktailpiirakat

Tässäpä harvinaisen helppo ja herkullinen resepti esimerkiksi alkuruoksi! Rapeat gluteenittomat cocktailpiirakat, kananmuna ja lohi toimivat yhdessä täydellisesti.

Ainekset

  • 20 gluteenitonta cocktailpiirakkaa
  • 100 g kevyttuorejuustoa
  • 2 kovaksikeitettyä hienonnettua munaa
  • sitruunapippuria
  • 20 viipaletta graavi- tai kylmäsavukirjolohta
  • ruohosipulia tai tilliä

Valmistus

  1. Sekoita tuorejuustoon hienonnetut munat ja mausta seos sitruunapippurilla ja tilli- tai ruohosipulisilpulla.
  2. Aseta kirjolohiviipaleet ja nokare tuorejuustoa piirakoiden päälle. Koristele vihreällä.

Resepti ja kuva: Pro Kala ry

Yksi vastaus artikkeliin “Gluteenittomat kalaisat cocktailpiirakat

  • 24.11.2020 klo 18:41
    Permalink

    haluaisin lisää helppoja leivonnais reseptejä, joita hyvä lasten kanssa yhdessä tehdä.
    Mikä glut jauho sopii parhaiten kakkupojan tekoon, ettei lätsähdä ,mutta nousisi hyvin.

    Vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.