Gluteenittomat kalaisat cocktailpiirakat
Tässäpä harvinaisen helppo ja herkullinen resepti esimerkiksi alkuruoksi! Rapeat gluteenittomat cocktailpiirakat, kananmuna ja lohi toimivat yhdessä täydellisesti.
Ainekset
- 20 gluteenitonta cocktailpiirakkaa
- 100 g kevyttuorejuustoa
- 2 kovaksikeitettyä hienonnettua munaa
- sitruunapippuria
- 20 viipaletta graavi- tai kylmäsavukirjolohta
- ruohosipulia tai tilliä
Valmistus
- Sekoita tuorejuustoon hienonnetut munat ja mausta seos sitruunapippurilla ja tilli- tai ruohosipulisilpulla.
- Aseta kirjolohiviipaleet ja nokare tuorejuustoa piirakoiden päälle. Koristele vihreällä.
Resepti ja kuva: Pro Kala ry
haluaisin lisää helppoja leivonnais reseptejä, joita hyvä lasten kanssa yhdessä tehdä.
Mikä glut jauho sopii parhaiten kakkupojan tekoon, ettei lätsähdä ,mutta nousisi hyvin.