Gluteenittomat kalaisat cocktailpiirakat

Tässäpä harvinaisen helppo ja herkullinen resepti esimerkiksi alkuruoksi! Rapeat gluteenittomat cocktailpiirakat, kananmuna ja lohi toimivat yhdessä täydellisesti.

Ainekset

  • 20 gluteenitonta cocktailpiirakkaa
  • 100 g kevyttuorejuustoa
  • 2 kovaksikeitettyä hienonnettua munaa
  • sitruunapippuria
  • 20 viipaletta graavi- tai kylmäsavukirjolohta
  • ruohosipulia tai tilliä

Valmistus

  1. Sekoita tuorejuustoon hienonnetut munat ja mausta seos sitruunapippurilla ja tilli- tai ruohosipulisilpulla.
  2. Aseta kirjolohiviipaleet ja nokare tuorejuustoa piirakoiden päälle. Koristele vihreällä.

Resepti ja kuva: Pro Kala ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.