Kahvi-suklaakuppikakut ilman gluteenia, maitoa tai kananmunaa
Jos rakastat kahvia ja suklaata, rakastat myös näitä! Gluteenittomat kahvi-suklaakuppikakut maistuvat arkiherkkuna tai juhlissa.
Ainekset
Noin 15 annosta
- 2 ½ dl gluteenittomia kaurajauhoja
- 1 dl gluteenittomia yleisjauhoja
- 2 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl gluteenitonta kasvimaitoa, esimerkiksi gluteenitonta kaurajuomaa
- 2 dl soijajogurttia
- 100 g margariinia
- 1 dl kahvia
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 150 g maidotonta tummaa suklaata
Kuorrute:
- 1 purkki gluteenitonta kasvivispiä, esim. Kaslink
- 3 rkl tomusokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 dl kahvia
Valmistus
- Sekoita kuivat ainekset keskenään. Paloittele suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita kuivien ainesten joukkoon,
- Sulata margariini ja sekoita loput ainekset kuivien ainesten joukkoon.
- Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia.
Kuorrute:
- Sekoita kauravispi vaahdoksi ja lisää loput ainekset pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen.
- Pursota hiukan jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Voit ripotella kuppikakkujen päälle vielä tomusokeria tai kaakaojauhetta koristeeksi.
kahvi suklaa kuppikakut oli tosi hyviä Toivoisin että reseptit voisi myös suoraan tulostaa paperille niin niitä voisi sitten viedä mökin resepti kirjaan ja kesällä tehdä siellä kiitos
Todella hyviä ohjeita