Helppo kerrosvanukas ilman maitoa ja gluteenia

Tämä helppo kerrosvanukas toimii täydellisesti, kun kaipaat jotain makeaa ja vaivatonta. Resepti on gluteeniton, maidoton, laktoositon ja vegaaninen.

Ainekset

2 annosta tai 4 pientä annosta

Maapähkinävoi-raakagranola:

  • 1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 1 dl manteleita tai cashewpähkinöitä
  • 4 rkl maapähkinävoita
  • n.10 pientä kivetöntä taatelia tai 5 kivetöntä medjool-taatelia
  • ¼ tl suolaa

Kerroksiin

  • 2,5 dl (1 purkki) Fazer Aito Kaurakaakaokastike
  • 2,5 dl (1 purkki) Fazer Aito Kaurakinuskikastike

Valmistus

  1. Sekoita tehosekoittimessa kaikki raakagranolan ainekset yhteen. Murustele granola rasiaan ja laita granola vähintään 20 minuutiksi pakastimeen.
  2. Valmista kerrosvanukas laittamalla vuorotellen annosmaljaan vaahdotettua Fazer Aito Kaurakaakokastiketta, vaahdotettua Kaurakinuskikastiketta ja raakagranolaa niin monta kerrosta kuin annosmaljaan mahtuu.

Resepti ja kuva: Fazer Aito