Helppo perusresepti! Gluteeniton ja maidoton kakkupohja perunajauhoilla

Perunajauhopohjaisella kakkupohjalla voit leipoa ihanan täytekakun helposti täysin ilman gluteenia ja maitoa. Tässä hyvä perusresepti jokaiseen gluteenittomaan kotikeittiöön.

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl perunajauhoja

Valmistus

  1. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi. Siivilöi perunajauhot ja leivinjauhe varovasti joukkoon.
  2. Voitele vuoka ja leivitä se gluteenittomilla korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan.
  3. Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
  4. Anna jäähtyä ennen kumoamista. Täytä ja kuorruta makusi mukaan.

>> Viisi vinkkiä gluteenittoman täytekakun leivontaan – näin onnistut

2 vastausta artikkeliin “Helppo perusresepti! Gluteeniton ja maidoton kakkupohja perunajauhoilla

  • 21.1.2018 klo 09:39
    Permalink

    Mitä sokeria siis ,kun monet reumaatikot, diabetikot ym. eivät voi käyttää sitä eikä se valkoinen sokeri ole kenellekkään terveellistä. Eli mitä sokeria ja minkä verran. Sen tiedän ,että aina vähemmän kuin tav. sokeria.

    Vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.